poojasamaan_website_logo_nw

Holi Color Festival

Holi Phagwa feest
Het holifeest ook wel kleurenfestival of festival of colors genoemd, valt aan het begin van de lente. Het Holi Phagwa feest viert men het leven van de lente, de dood van de winter is overwonnen. Leven word gezien als warmte, kou is het symbool van de dood. Nu de lente in alle geuren en kleuren te voorschijn komt, is het voor de mens tijd geworden om met de natuur feest te vieren. Dit word uitbundig tot uiting gebracht in het strooien met geparfumeerd holi poeder, het uitgieten van gekleurd water en het besprekelen met reuktwater. De kleuren en de geuren stellen de natuur voor.
De duur van het feest is afhankelijk van de dag van de week waarop het feest begint. Meestal sluit men het feest af op de eerste dinsdag (Boerwa manger: oude dinsdag) na het begin. Begint het Phagwafeest op een dinsdag, dan duurt dit tot de volgende dinsdag.

Indiaas gelukspoeder
Holi Color Festival poeders. Het Holi-kleurpoeder wat Poojasamaan.nl biedt is het holipoeder wat ze in India gebruiken om op elkaar te gooien. Puur natuur, biologisch afbreekbaar en huidvriendelijk Holy Gulal powder. Top kwaliteit Holi Gulal kleurenpoeder uit India met heerlijk natuurlijke bloemengeur. 

Naast een Holi Poeder Pakket van 500 gram (handige meeneem doosje met 5 kleurenzakjes van 100 gram) zijn de Holi Gulal color powders ook leverbaar in zakken van 1kg, 5kg, 10kg of 25kg. 

Neem contact op voor Holi-kleurpoeder in 100kg, 1000kg, 5000kg voor groothandelsprijzen. 
Het Holy kleurenpoeder hebben we In de verschillende kleuren zoals: rood, groen, blauw, geel, paars, oranje, bruin, wit, zwart.
De Holi poederverf is ook in andere kleuren holipoeder leverbaar. Verfpoeder, speelpoeder, feestpoeder, festivalpoeder van de hoogste en beste kwaliteit.

Color Run
De Color run (kleurenloop) is een loop, waarbij de lopers Indiaas gelukspoeder (Holi Gulal poeder) over zich gestrooid krijgen en waarbij ze zelf ook met Holi Gulal poeder over elkaar mogen strooien om elkaar geluk te wensen.
Het gaat bij deze loop niet om keiharde prestaties, maar om het samenzijn, om elkaar geluk te wensen en om lol met elkaar te hebben. Poojasamaan.nl kan u hierbij helpen en het kleurpoeder gedeelte volledig voor u verzorgen.